PP van den Heuvel Tuinonderhoud
Uw tuin, mijn passie!

Wat is het tarief?

Op vrijwel geen enkele website van hoveniers vind u hun uurtarief. Dat is een keus waarbij ik mij afvraag of u als klant daarmee geholpen bent. U bent op deze site omdat u een oplossing zoekt voor een klus in uw tuin. U gaat ervan uit dat de werkzaamheden goed, snel en naar volle tevredenheid worden gedaan. U zoekt een kwalitatieve oplossing en wil daar een eerlijke prijs voor betalen. Daarbij wilt u op voorhand kunnen inschatten wat het zo ongeveer gaat kosten. U heeft mogelijk helemaal geen zin om daar eerst een contactformulier voor in te moeten vullen of om daarvoor eerst de telefoon te moeten pakken. Dat klinkt allemaal logisch en is het wat mij betreft ook. Onderstaand tarieven waarmee u alvast aan het rekenen kunt.

Uurtarief:  €42.50  inclusief 21%  btw. Om een uurtarief te kunnen waarderen is het belangrijk te weten of dit tarief exclusief of inclusief btw is.  Belasting Toegevoegde Waarde (btw) betaald u aan de leverancier/ dienstverlener over goederen en diensten die u afneemt. Deze 21% btw draagt de leverancier / dienstverlener aansluitend weer af aan de belastingdienst.  Hoort of leest u een uurtarief dan maakt het voor uw portemonnee nogal uit of dat uurloon exclusief of inclusief is. Exclusief btw is mijn uurtarief €35.00, inclusief btw €42.50.

Reiskosten: De reistijd vanuit Fluitenberg naar uw adres,  geen kosten aan reistijd retour en geen brandstofkosten. 

Groenafval afvoeren per rit / aanhanger indien niet in bezit van milieupas Area Hoogeveen:  €50.00 inclusief btw. 

Groenafval afvoeren per rit / aanhanger indien in bezit van milieupas Area Hoogeveen: benodigde arbeidstijd.

Beplanting, bemesting, bestrijdingsmiddelen:  voordeliger dan bij uw tuincentrum. U krijgt inkoopvoordeel door levering vanuit de groothandel.

Op overeenkomsten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Door op  onderstaande link te klikken heeft u inzage in de algemene voorwaarden welke tevens zijn gedeponeerd bij de KvK te Emmen. Vanzelfsprekend worden de algemene voorwaarden op uw verzoek kosteloos toegezonden.

 

 

In de maanden juni, juli en augustus is onze privétuin zowel overdag als 's avonds voor groepen van minimaal 6 deelnemers op afspraak te bezoeken. Inclusief rondleiding, koffie/thee met koek €6.00 per persoon.                                                                      

De tuin ligt op de route van wandelrondje "het Dorps-ommetje Fluitenberg",  een rondwandeling door het dorp Fluitenberg  en natuurgebied "de Olde Kene".

Impressie van de bezoekmogelijkheid: